Ostali sportovi

Aaron Rodgers i Packersi kažnjeni zbog kršenja Covid protokola

Matej Kačan • srijeda, 10.11.2021.
Aaron Rodgers i Packersi kažnjeni zbog kršenja Covid protokola

NFL zvijezda Aaron Rodgers i njegova momčad, Green Bay Packersi kažnjeni su novčanom globom nakon što je otkriveno kako su svjesno kršili Covid protokole lige...

Nakon što je zarazom Aarona Rodgersa otkriveno da quarterback Green Bay Packersa nije cijepljen protiv koronavirusa, stigle su kazne za njega i organizaciju zbog kršenja mjera koje je liga odredila za necijepljene igrače.

Naime, oni koji nisu cijepljeni moraju nositi maske na konferencijama za medije i uvijek na stadionu dok god igrač nije u igri, a izvan terena se ne smiju družiti u skupinama ljudima većim od tri osobe.

Za Rodgersa su svi mislili da je cijepljen jer na konferencijama nije nosio masku te je govorio kako "je zaštićen", a sa suigračem Allenom Lazardom je bio na zabavi za Noć vještica.

No, prije nedjeljnog susreta je Rodgers ispao pozitivan na koronavirus, a po određivanju izolacije saznalo se da nije cijepljen jer mu je propisano trajanje izolacije za necijepljene pa je liga odlučila opet promotriti njegovo ponašanje.

Na kraju svega su Packersi kažnjeni s 300 tisuća dolara, dok su Rodgers i Lazard individualno dobili po 14,650 dolara kazne. Rodgers nije igrao u nedjelju protiv 49ersa, ali bi trebao biti spreman za susret sa Seahawksima nakon desetodnevne izolacije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!