Nogomet

Mancini: 'Sigurno idemo na SP, možda ga i osvojimo'

Matej Kačan • utorak, 16.11.2021.
Mancini: 'Sigurno idemo na SP, možda ga i osvojimo'

Talijanski izbornik Roberto Mancini dao je svoj komentar nakon remija protiv Sjeverne Irske i odlaska u dodatne kvalifikacije, ali je izbornik i dalje samouvjeren...

Premda Talijani nisu uspjeli slomiti Sjevernu Irsku i plasirati se direktno na SP u Kataru, izbornik Roberto Mancini ne očajava. Italiji prijeti neodlazak na drugi Mundijal u nizu, ali Mancini ostaje samouvjeren.

"U ožujku ćemo se plasirati na Svjetsko prvenstvo, a onda ćemo ga možda i osvojiti. Potpuno sam siguran u to", samouvjereno je kazao Mancini koji je potom prokomentirao objektivni neuspjeh u skupini:

"Šteta, trebali smo sve u skupini završiti još i ranije. Usprkos tome što smo kontrolirali situaciju u utakmicama, mučili smo se u postizanju pogodaka. Moramo opet otkriti ono što nas je dosad izdvajalo od ostalih. Moramo se pripremiti za ožujak, potpuno sam siguran da ćemo proći", kazao je.

Kao ključne susrete u kojima su Talijani prosuli prvo mjesto, Mancini je izdvojio Bugarsku i Švicarsku.

"I u ovoj utakmici smo morali zabiti gol u ranoj fazi. Trebali smo pobijediti Bugarsku i promašili smo dva penala protiv Švicarske", kazao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ARIZIN16.11.2021. u 21:32
    Ispravite u naslovu "Kataru" u Katru što je ispravno, a nažalost većina ljudi to krivo piše...Identična riječ je Cipar-Cipru, tako je Katar-Katru...
    ARIZIN