Košarka

Radovčić: 'Šibenka je pobijedila Split, sigurno je nećemo podcijeniti'

Branimir Korać • utorak, 16.11.2021.
Radovčić: 'Šibenka je pobijedila Split, sigurno je nećemo podcijeniti'
Foto: Pixsell

Cibona u srijedu od 18 sati u Domu Dražena Petrovića igra protiv Šibenke. Naporan raspored za Cibose se tako nastavlja, nakon gostovanja u Čačku, pa dan ranije gostovanje u Osijeku, na redu je vrlo brzo i dvoboj protiv Šibenke...

Cibona u Domu Dražena Petrovića u srijedu dočekuje Šibenku te želi do nove pobjede kako bi spriječila još značajnije odvajanje momčadi s vrha ljestvice, Splita i Zadra, naravno i Cedevite koja ima dvije utakmice manje, ali i samo jedan poraz.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja ima veću kvalitetu nego što to sugerira pozicija na tablici. Tome u prilog ide i ova pobjeda protiv Splita što je bila njihova najbolja utakmica sezone. Mi pristupamo ovoj utakmici kao i svakoj do sada, maksimalno koncentrirano i motivirano te se nadamo dobrom rezultatu", poručuje Cibonin trener Vladimir Jovanović.

Šibenčanin Krešimir Radovčić također ističe pobjedu Šibenke protiv Splita i poručuje kako neće biti podcjenjivanja.

"Očekuje nas teška utakmica kao i svaka druga. Mi smo u teškom ritmu od dvije-tri utakmice tjedno i moramo svaku utakmicu odraditi ozbiljno. Oni su pobijedili Split i zasigurno tu neće biti podcjenjivanja s naše strane. Ako odigramo kako treba, koncentrirano, mislim da možemo očekivati dobar rezultat."

FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!