Nogomet

Balotellijev brat: 'Mario je rješenje za Mancinijeve napadačke probleme'

Branimir Korać • utorak, 16.11.2021.
Balotellijev brat: 'Mario je rješenje za Mancinijeve napadačke probleme'
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Talijanska nogometna reprezentacija nije uspjela upisati pobjedu u gostima kod Sjeverne Irske, upisala je remi bez pogodaka i ide u dodatne kvalifikacije...

Italija će pokušati kroz dodatne kvalifikacije izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru, međutim neće biti jednostavno, sam format je vrlo nezgodan, a Talijani nisu imali lagan put kroz kvalifikacije.

Nakon što je bilo problema s efikasnosti, krenule su licitacije s nekim imenima koja bi trebala biti pozvana, a među njima i ono Marija Balotellija.

"Nismo reprezentacija poput Francuske koja ima Benzemu, Mbappea ili Girouda. Uz svo poštovanje, nemamo takav izbor u napadu i zato netko poput Balotellija ne smije biti ignoriran, barem kao dio momčadi", istaknuo je njegov brat i menadžer.

Balotelli trenutno igra za Adanaspor gdje je u 13 nastupa upisao pet golova i dvije asistencije.

"Ne razumijem kako Mario može biti izostavljen. Možda nema fantastične brojeve u klubovima, ali kada obuće talijanski dres, slijedi potpuna transformacija. Nikada neće biti igrač poput Immobilea ili Belottija koji naporno rade za momčad, ali ima druge važne karakteristike i može iz ničega do pogotka. Bio bi pravo rješenje za Mancinijeve napadačke probleme."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!