Košarka

Spahija: 'Prvi put sam preuzeo momčad na dan utakmice'

Branimir Korać • četvrtak, 18.11.2021.
Spahija: 'Prvi put sam preuzeo momčad na dan utakmice'
Foto: Pixsell

Hrvatski stručnjak Neven Spahija na odličan način krenuo je na klupi Baskonije, upisao je pobjedu protiv Crvene zvezde...

Neven Spahija sjeo je na klupu Baskonije službeno na dan dvoboja protiv Crvene zvezde i navečer odradio utakmicu te upisao visoku pobjedu 93:74. Pripremu je odradio nekoliko dana ranije gledajući dvoboj Crvene zvezde u ABA ligi.

"Sreća je da sam dobro pogledao dvoboj između Crvene zvezde i Partizana pa sam znao što mogu očekivati. U nedjelju su me zvali iz Vitorije, u ponedjeljak ujutro smo se dogovorili, a poslijepodne sam već bio u avionu. Do utakmice sam imao jedan trening. Nikada ranije mi se nije dogodilo da sam preuzeo momčad na dan utakmice, ali s većinom igrača sam već ranije radio, bili su odlični i olakšali su mi posao", istaknuo je Spahija za Sportske novosti.

S taktičke strane Spahija nije puno toga mijenjao.

"Od konkretnih stvari jedino smo promijenili poziciju Fontecchija, ostalo su igrači odradili. Pogodili su 12 trica, odigrali su strašno. Momčad mora imati glavu i rep, boriti se za doigravanje i igrati s puno tranzicije. Nećemo puno toga mijenjati, treba i vremena da se stvari snime. Osim toga uskoro nam se i nakon ozljede vraća Peters."

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!