Nogomet

Carrick: 'Ne radi se o meni, ovo je pobjeda igrača'

Matej Kačan • srijeda, 24.11.2021.
Carrick: 'Ne radi se o meni, ovo je pobjeda igrača'

Nakon pobjede nad Villarrealom za plasman u nokaut fazu Lige prvaka, privremeni menadžer Manchester Uniteda, Michael Carrick izrazio je svoje zadovoljstvo...

Privremeni trener Manchester Uniteda Michael Carrick upisao je prvu pobjedu na kormilu velikana, i to vrlo važnu. Slavljem na Madrigalu protiv Villarreala je Manchester United osigurao nokaut fazu Lige prvaka nakon turbulentnih dana i tjedana.

"Nikako se ne radi o meni. Moja odgovornost je da budem tu i da vodim momčad te sam ponosan zbog toga, no radi se o pobjedi igrača, pobjedi za Olea. Bili su ovo emotivni dani za mene. Prva osoba s kojom sam pričao nakon što se sve dogodilo bio je Ed Woodward koji me pitao o ovoj ulozi, a ja sam smatrao da činim pravu stvar", kazao je Carrick.

United je privremeno začepio krvarenje te je spasio barem jedan dio sezone, a Carricku sad slijedi nastavak rada dok se ne pronađe novi trener.

"Rezultat protiv Villarreala je veliki zamah za ono što nam slijedi, ne možemo to kriti. Fantastičan osjećaj za igrače, presretan sam", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!