Nogomet

Kroos: 'Činjenica da svi možemo zabiti dodatno otežava život protivnicima'

Branimir Korać • četvrtak, 25.11.2021.
Kroos: 'Činjenica da svi možemo zabiti dodatno otežava život protivnicima'

Madridski Real odradio je prvi zadatak i izborio plasman u osminu finala Lige prvaka. Toni Kroos bio je među strijelcima...

Real Madrid upisao je novu pobjedu i ovim slavljem 3:0 u gostima kod Šerifa osigurao je mjesto u osmini finala Lige prvaka. Za igrača utakmice proglašen je Toni Kroos.

"Osjećam se jako dobro kao i cijela momčad. Ako momčad funkcionira dobro, odmah je i meni lakše. Pokušao sam igrati svoju igru i ispalo je dobro, ali ne zanimaju me individualne nagrade, najbitnija mi je pobjeda te momčadska izvedba. Imali smo problema možda u prvih 15-20 minuta, ali nakon toga smo potpuno kontrolirali igru, stvarali prilike i postigli tri gola. Zaslužena pobjeda, zadovoljni smo zbog prolaza", istaknuo je Kroos.

Real je posebno dobro izgledao u igri prema naprijed gdje je imao raznolika rješenja.

"Na treninzima puno radimo na tom segmentu i to se vidjelo u zadnjim susretima. Trener ponekad od nas veznjaka traži da više šutiramo ako ne prolaze ubačaji, a činjenica da svi možemo zabiti dodatno otežava život protivnicima. Moramo nastaviti ovako jer je pred nama još dosta teških utakmica. Još nismo ništa osvojili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!