Nogomet

Casillas: 'Messi je među najboljima u povijesti, ali moramo gledati tko je najbolji u sezoni'

HINA, Mihaela Bradovski • utorak, 30.11.2021.
Casillas: 'Messi je među najboljima u povijesti, ali moramo gledati tko je najbolji u sezoni'

Među brojnim kritičarima izbora za Zlatnu loptu je i Iker Casillas koji također smatra kako je trofej trebao odnijeti Robert Lewandowski...

Bivši vratar Real Madrida Iker Casillas kritizirao je posljednju dodjelu Zlatne lopte za najboljeg nogometaša na svijetu, koju je u ponedjeljak po sedmi puta dobio Lionel Messi, objavili su španjolski mediji.

"Svaki puta je sve teže povjerovati u ove nogometne nagrade. Za mene je Messi jedan od najboljih igrača u cijeloj povijesti nogometa, ali moramo početi gledati tko se je najviše istaknuo u sezoni. To nije tako teško. Drugi to čine kompliciranim", objavio je Casillas na Twitteru.

Messi je prošle sezone završio kao najbolji strijelac španjolskog prvenstva, a sa reprezentacijom Argentine je osvojio naslov prvaka Južne Amerike (Copa America).

Drugo mjesto u glasovanju pripalo je Poljaku Robertu Lewandowskom, koji je zabio 41 prvenstveni gol i s Bayernom je osvojio Bundesligu, dok je treći bio Talijan Jorginho, koji je sa Chelseajem i reprezentacijom Italije bio prvak Europe.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!