Košarka

Jazz u zadnjim sekundama zadržao vodstvo, Bogdanović vrlo dobar

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.12.2021.
Jazz u zadnjim sekundama zadržao vodstvo, Bogdanović vrlo dobar

Utah Jazz nastavio je pobjednički niz i upisao je pobjedu i u gostima kod Cleveland Cavaliersa sa 109:108 uz vrlo dobar nastup Bojana Bogdanovića...

Jazzeri su ponovno uhvatili pravi pobjednički ritam i trenutno su u nizu od četiri uzastopne pobjede. Četvrtu su ostvarili su gostima kod Cleveland Cavaliersa koje su svladali sa 109:108.

Sada su u nizu od četiri uzastopne pobjede, izgledaju ponovno vrlo dobro, a izvukli su i pobjedu u gostima kod Cleveland Cavaliersa koji su se uspjeli vratiti u zadnjoj dionici iz minus 15, imali su i napad za pobjedu, ali nije prošao.

U zadnjem napadu lopta je došla u ruke Dariusu Garlandu, ali odličan posao odradio je Mike Conley koji nije dopustio lagan šut.

"Znao sam da će zadnja lopta ići Garlandu u ruke jer jako dobro poznajem trenera Bickerstaffa već dugo vremena. Jedino što sam htio je ne dopustiti mu čisti i lagan šut. Rekao sam mu da je to bilo kao da igram protiv samog sebe", rekao je nakon susreta Conley.

Snyder je u ovom susretu rotirao svega osmoricu igrača, a Bojan Bogdanović odradio je dobrih 33 minute. Za to vrijeme upisao je 16 poena (2/5 za dva, 4/9 za tri) uz tri skoka i tri asistencije.

Prvo ime susreta bio je Donovan Mitchell koji je predvodio Jazz s 35 poena i šest asistencija, Rudy Gay dodao je 15 poena i osam skokova, a Rudy Gobert uhvatio je 20 skokova.

Kod Cavsa Darius Garland je upisao 31 poen uz pet asistencija, Jarrett Allen dodao je 17 poena i deset skokova, a Evan Mobley 14 poena i 12 skokova.

NBA:
Cleveland Cavaliers - Utah Jazz 108:109

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!