Nogomet

Perić: 'Nisam Vlašiću ništa zamjerio, trebamo gledati sebe'

Branimir Korać • petak, 10.12.2021.
Perić: 'Nisam Vlašiću ništa zamjerio, trebamo gledati sebe'

Dino Perić odigrao je vrlo dobru utakmicu u Londonu gdje je Dinamo upisao pobjedu 1:0 protiv West Hama i osigurao mjesto u šesnaestini finala Europske lige...

Dinamo je slavio u londonu, a jedna od karika stabilne obrane u tom susretu bio je Dino Perić. Nakon susreta mogao je samo čestitati suigračima na dobrom nastupu.

"Čestitke svim suigračima na pobjedi, odigrali smo stvarno kvalitetno. Nismo zaboravili igrati nogomet, na krilima ove pobjede koja nam puno znači idemo odraditi kako spada još ove tri utakmice do kraja. Stvarno smo zadovoljni i sretni."

Perić ističe kako je ključno bilo to što je Dinamo igrao mirno i nije bilo nepotrebnog paničnog napucavanja lopte.

"Ta mirnoća u igri koju je šef od nas tražio bila je ključ. Bilo je bitno da ne nabijamo loptu, a ovakva igra nam najviše odgovara. I s tri iza i s četiri iza mislim da je ta mirnoća bila nešto što je presudilo utakmicu. Svi smo odigrali odlično."

Nakon susreta došlo je do rasprave između Ristovskog i Vlašića koji je u najavi susreta potpalio atmosferu.

"Ja mu nisam zamjerio, mislim da trebamo gledati sami sebe i ne obazirati se što drugi pričaju. Nešto su se on i Ristovski zakačili, ali ništa bitno."

Perić ove jeseni nije bio stalni član prvih 11.

"Nije lako biti bez kontinuiteta, ali sam guštao na terenu pred punim stadionom. Suigrači su mi olakšali, stvarno sam uživao i zadovoljan sam."

Dinamo je rano poveo i to je dosta pomoglo.

"Rani gol uvijek puno znači. Ušli smo dobro u utakmicu, bili smo mirni na lopti i to je odvelo utakmicu na naš mlin. Odgovara nam kada vodimo igru, a ne da moramo trčati za loptom kao u zadnjoj utakmici. Šef je inzistirao na toj mirnoći i da uzimamo više rizika. Odigrali smo jako dobro i svlačionici je ova pobjeda puno značila."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!