Nogomet

Rakitić: 'Protiv Dinama će to biti velike i teške utakmice'

Matej Kačan • ponedjeljak, 13.12.2021.
Rakitić: 'Protiv Dinama će to biti velike i teške utakmice'

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić prokomentirao je ždrijeb Europske lige koji je njegovu momčad spojio s hrvatskim prvakom Dinamom...

Nakon Nikole Vlašića u grupnoj fazi, još će jedan hrvatski nogometaš u Europskoj ligi ukrstiti koplja s Dinamom. Ždrijeb šesnaestine finala donio je Sevillu kao suparnika, a samim time i Ivana Rakitića.

"Što reći o ždrijebu, jako sam sretan i ponosan, bit će to dvije velike i teške utakmice. Lijepo je s jedne strane što igram protiv našeg kluba, protiv Dinama, ali i teško jer se moram boriti protiv našeg kluba. Volio bih više da smo se vidjeli u četvrtfinalu ili polufinalu, a ne već sada. Sretan sam što mogu doći u Hrvatsku, prvi put u klupskom natjecanju protiv našeg kluba i bit će u svakom slučaju jako, jako interesantno", rekao je Rakitić za FavBet.

Sigurno Španjolci dobro poznaju Dinamo koji je i prošle sezone igrao sa Španjolskim predstavnikom, Villarrealom koji je kasnije i osvojio natjecanje, a ni Rakitiću ne treba pobliže predstavljati snagu hrvatskog prvaka.

"Mi ćemo morati odigrati naš najbolji nogomet, sasvim jasno, jer Dinamo je velika europska momčad koja zna igrati takve utakmice. Jako ih dobro poznajem, bit će sigurno jako puno razgovora s trenerom i klubom oko utakmice, sretan sam što na neki način dolazim kući i igram na svom Maksimiru", rekao je Rakitić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!