Nogomet

Sergio Ramos unatoč 27. isključenju nije niti blizu svjetskom rekordu

Branimir Korać • četvrtak, 23.12.2021.
Sergio Ramos unatoč 27. isključenju nije niti blizu svjetskom rekordu

U remiju protiv Lorienta, Sergio Ramos zaradio je isključenje, ali bez obzira na to 27. isključenje u karijeri, još uvijek nije blizu rekordu...

Sergio Ramos poznat je kao čvrst branič koji ponekad zna prekoračiti granicu dozvoljenog, a sinoć je u dvoboju protiv Lorienta zaradio već 27. isključenje u karijeri.

Iako veliki broj igrača okonča karijeru bez ijednog isključenja, kod Ramosa to nije slučaj, ali unatoč ogromnom broju preranih izlazaka s travnjaka, još uvijek je daleko od svjetskog rekorda.

Ovo mu je prvo isključenje u dresu PSG-a, igrajući za Sevillu nije ubilježio niti jedno, a svih ranijih 26 upisao je u dresu madridskog Reala.

ESPN piše kako Ramos ipak nije niti blizu svjetskom rekorderu po broju isključenja i možemo sa sigurnošću reći kako ga neće dohvatiti.

Naime Ramos je čak 19 isključenja iza Kolumbijca Gerarda Bedoye koji je u 20 godina karijere isključen čak 46 puta. Ne samo da je bio neukrotiv kao igrač, već je i u trenerskom debiju isključen i to već nakon 21 minute igre.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!