Nogomet

Goran Sablić više nije trener Sarajeva

Matej Kačan • ponedjeljak, 27.12.2021.
Goran Sablić više nije trener Sarajeva
Foto: Pixsell

Nekadašnji trener Splita i Hajduka 2 Goran Sablić napustio je klupu BiH premijerligaša Sarajeva sporazumnim raskidom ugovora nakon samo pola godine...

Kolonija hrvatskih trenera u Premijer ligi BiH smanjila se za još jednog člana i ostala je na Sergeju Jakiroviću. Nakon Tomislava Ivkovića, s klupe BiH premijerligaša otišao je i Goran Sablić.

On je postigao sporazumni raskid suradnje sa Sarajevom nakon samo pola godine staža u klubu. Sablić je momčad vodio u 23 utakmice te je slavio u deset susreta, a na tablici momčad ostavlja na četvrtom mjestu.

No, Sarajevo zaostaje za Jakirovićevim Zrinjskim za čak 20 bodova i dogodio se odlazak, a iz priopćenja se da iščitati da je inicijativa za odlaskom došla od strane kluba:

"Uzimajući u obzir sve objektivne okolnosti u kojima se klub našao početkom i sredinom godine, te razumijevajući da je bilo očekivano da se na terenu vidi sve ono što nije funkcioniralo na odgovarajućem nivou unutar kluba, klub ovom odlukom želi nastaviti putem promjena koje će donijeti novu energiju i kvalitetnije rezultate", poručili su iz Sarajeva.

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!