Košarka

Nash: 'Irving na treninzima izgleda sjajno'

Matej Kačan • nedjelja, 02.01.2022.
Nash: 'Irving na treninzima izgleda sjajno'

Trener Brooklyn Netsa Steve Nash prokomentirao je igre Kyrieja Irvinga na treninzima Netsa i čini se da je zvijezda spremna za povratak u velikom stilu...

Tek što je bilo objavljeno kako se Kyrie Irving ipak vraća u momčad Netsa samo za gostovanja, završio je u Covid protokolima. Iz njih je napokon izašao i spreman je za povratak.

On bi se trebao dogoditi uskoro protiv Cleveland Cavaliersa, a trener Netsa Steve Nash prokomentirao je kako zvijezda izgleda na treninzima po povratku.

"Izgleda sjajno s obzirom na činjenicu da je bio u izolaciji preko deset dana. Uzbudljivo je što se vratio iz toga i što izgleda tako dobro kad igra s momčadi", rekao je Nash.

No, upozorio je da podražaj treninga i utakmice nije isti.

"No, ne želim odbaciti atmosferu koja je drukčija u igranju neformalno na treningu i na utakmicama gdje postoje setovi, sheme, prilagodba i sve ostalo. Postoji drukčiji protivnik, suđenje i sve ostalo", kazao je.

Netsi su se predomislili i dopustili su Irvingu da sudjeluje u momčadi i igra samo gostujuće utakmice jer kao necijepljen ne može u dvoranu Brooklyna.

"Želimo mu dati vremena kako bi zaista uhvatio korak. No, gledajući kako zasad izgleda, vrlo je darovit", rekao je Nash.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!