Rukomet

Četvorica pozitivnih u reprezentaciji BiH na zadnjem testiranju

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 10.01.2022.
Četvorica pozitivnih u reprezentaciji BiH na zadnjem testiranju
Foto: Pixsell

Bosna i Hercegovina na Europskom prvenstvu igrat će u skupini E u Bratislavi s malim šansama za prolaz u drugi krug. One su dodatno smanjene nakon novih pozitivnih testova na koronavirus...

Ždrijeb Europskog prvenstva bio je sam po sebi vrlo težak za Bosnu i Hercegovinu koja je u skupini u kojoj će jako teško izboriti jedno od prva dva mjesta. Španjolska i Švedska tu su apsolutni favoriti, a ne treba podcijeniti Češku.

Uoči puta za Bratislavu odrađen je i posljednji obavezni PCR test, a na njemu novi problemi za izbornika Ivicu Obrvana. Naime četvorica igrača bili su pozitivni na koronavirus.

Pozitivne testove dobili su Elmir Građan, Admir Ahmetašević, Dino Hamidović i Alen Ovčina te će propustiti prve susrete.

BiH 13. igra protiv Švedske, dva dana kasnije protiv Češke i ovaj kvartet je izgubljen za ta dva susreta. U najbolju ruku mogli bi nastupiti u zadnjem kolu protiv Španjolske.

Tako za Bratislavu putuju: golmani: Benjamin Burić i Nebojša Bojić; krila: Vlado Draganić, Enes Keškić, Ibrahim Haseljić i Luka Perić; bekovi: Edin Klis, Mirko Herceg, Nikola Prce, Mirsad Terzić, Josip Perić, Milan Vukšić, Ivan Karačić, Marko Lukić, Dejan Malinović; pivoti: Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Adin Faljić i Dragan Šoljić.

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!