Rukomet

PPD Zagreb doveo povremenog reprezentativca Slovenije kao zamjenu za Hrstića

Mihaela Bradovski • utorak, 11.01.2022.
PPD Zagreb doveo povremenog reprezentativca Slovenije kao zamjenu za Hrstića

PPD Zagreb popunio je kadar povremenim slovenskim reprezentativcem, inače dosad najboljim strijelcem Gorenja, Aleksom Kavčičem...

Novo ime u redovima PPD Zagreba. Aleks Kavčić stigao je u hrvatskog prvaka i tako je zaključena potraga za zamjenom za Mateja Hrstića koji je napustio klub i preselio u Limoges.

Kavčić je i prošle i ove sezone bio najbolji strijelac Gorenja u europskim natjecanjima, prošle sezone u Europskom kupu postigao je 58 golova, a ove sezone u Europskoj ligi 25. U slovenskom prvenstvu bio je strijelac 41 put u 13 utakmica te je najbolje utakmice odigrao protiv Ribnice i Celja kojima je zabio po šest golova.

"Svi znamo koliko je PPD Zagreb velik klub. Odluka mi nije bila teška jer mislim da bi nakon Loke i Velenja ovo bila stepenica više za mene. Ovo je velika stvar za mene i za ljude koji su bili uz mene kroz moju karijeru. Prije svega bih se htio što prije uklopiti u ekipu, taktiku, način igre i treniranja te se čim prije upoznati s ostalim igračima. Mislim da sam jedan borac na terenu i puno radim, tako da vjerujem da će se sve ostalo posložiti. Dobro poznajem ekipu i igrače jer pratim EHF Ligu prvaka. Protiv nekih igrača sam igrao s reprezentacijom i u mlađim selekcijama, dok sam protiv drugih igrao s klubom. Ali svi znamo da su to velika rukometna imena i svima je čast igrati s njima. Trenera Obrvana poštujem i poznajem jer je bio u Velenju i jedan je veliki trener i mislim da ću s njim dobro raditi. Veselim se dolasku u Zagreb", istaknuo je Kavčić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!