Rukomet

Totalni kaos u Slovačkoj: Poljaci bijesni, organizacija zakazala

Branimir Korać • subota, 15.01.2022.
Totalni kaos u Slovačkoj: Poljaci bijesni, organizacija zakazala

Poljska rukometna reprezentacija igra u skupini u Bratislavi, a vijesti koje odašilju Poljaci s poprišta svoje skupine pokazuju totalni organizacijski kaos...

Malo je reći da na ovom Europskom prvenstvu vlada kaos, Mađari i Slovaci očito se nisu najbolje snašli i puno toga što stoji na papiru ne vrijedi u stvarnosti.

Naime Poljaci javljaju kako je u Bratislavi apsolutni kaos i već su službeno zatražili da se testiranja rade certificiranim testovima za cijelo područje Europe. Naime prema pisanju poljskih medija, Poljaci su u četiri dana više puta testirani i to s različitim rezultatima. U dva dana dobili su rezultate dva testa, prema testovima od srijede imali su četvoricu pozitivnih, a prema testovima od četvrtka nijednog.

Iako u protokolu jasno piše kako neće biti PCR testiranja na dan utakmice, Poljaci su jučer pozvani na testiranje i rezultati tih testova trebali su doći do 15:30 kako bi se znalo koji igrači (ne) mogu nastupiti.

Međutim, još uvijek rezultati nisu došli, niti dan kasnije, a organizatori su da spriječe blamažu za nastup Poljaka iskoristiti testove od dana ranije.

No to nije sve, sličan problem imaju kao i reprezentacije u Szegedu, Poljaci su u petak došli na doručak, ali su u hotelskom restoranu zatekli ostale goste i turiste. Nakon što su prosvjedovali, gosti su zamoljeni da napuste restoran nakon čega stolovi nisu dezinficirani već su Poljaci samo pozvani na doručak.

I danas su Poljaci testirani, svaki dan testiranje je na nekom novom mjestu, ali ovo je bilo posebno živopisno jer su igrači testirani u podzemnoj garaži.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!