Rukomet

Njemačka pred slomom, najavljen hitan sastanak Bundeslige i Saveza: 'Ovo nema smisla'

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.01.2022.
Njemačka pred slomom, najavljen hitan sastanak Bundeslige i Saveza: 'Ovo nema smisla'
Foto: Pixsell

Njemačka rukometna reprezentacija ostala je na 13 igrača, a njih čak 12 je van stroja zbog pozitivnih testova. Hoće li ih biti još, to nitko ne zna...

Veliki val zaraženih pokosio je njemačku rukometnu reprezentaciju u zadnjih nekoliko dana i njemački mediji čak nagađaju da bi se moglo dogoditi da Njemačka čak i odustane od nastupa na završnici, što osobno smatramo malo izglednim.

Ključan bi trebao biti večerašnji sastanak između čelnika Njemačkog rukometnog saveza i Bundeslige jer kako i sami kažu: "Naravno da nema smisla zvati svako malo tri do pet igrača iz Bundeslige kada se pojave zaraženi", poručio je šef Bundeslige Uwe Schwenker.

Nijemci dan provode u izolaciji u svojim sobama čekajući na nove rezultate testova,a zadnjih dana oni samo donose loše vijesti.

Danas su na testiranju bila pozitivna tri igrača te jedan član reprezentacije, a još uvijek nije poznato hoće li i koga će Gislason uopće pozvati kako bi proširio kadar koji trenutno broji 13 imena.

"Naravno, eksplozija u broju pozitivnih slučajeva je frustrirajuća za sve nas, ne samo za mene. Mislim da ovakva ekstremna situacija povezuje momčad, ali u susret protiv Španjolske ući ćemo kao jasni autsajderi. To je vrlo jaka momčad s jakom obranom i odličnim vratarima", kaže Gislason.

Njemačka i Španjolska sastaju se sutra od 18 sati u Bratislavi u još nepoznatim sastavima.

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!