Rukomet

Nisu izdržali: Koronavirus posjetio i sljedećeg hrvatskog protivnika

Mihaela Bradovski • petak, 21.01.2022.
Nisu izdržali: Koronavirus posjetio i sljedećeg hrvatskog protivnika

Danska je jedna od reprezentacija koje su najmanje pogođene ovom zarazom koronavirusom, ali i ona je popustila te je nakon jučerašnje utakmice s Islandom zabilježen jedan pozitivan slučaj...

Danska sutra od 20:30 sati igra protiv Hrvatske, a sada je upitno u kojem će sastavu nastupiti. naime sinoć je imala jedan pozitivan slučaj, slijede nova testiranja i teško je procijeniti hoće li na tome stati.

Nakon pobjede protiv Islanda iz danskog tabora komentirali su kako su svjesni da će se teško spasiti od zaraze i nije dugo trebalo za potvrdu toga.

Iskusni Hans Lindberg bio je pozitivan na testiranju te je odmah izoliran od ostatka momčadi. Inače, Lindberg je naknadno došao nakon ozljede Johana Hansena, nastupio je protiv Slovenije i Sjeverne Makedonije dok je protiv Islanda susret proveo na klupi.

Izbornik danske Nikolaj Jacobsen već je zatražio spremnost svih igrača sa šireg popisa da dođu u Budimpeštu i priključe se momčadi, dobili su nalog za PCR testiranje i čini se da bi prvi već mogao krenuti.

Kako je Lasse Svan neupitni prvi izbor, Hansen ozlijeđen, a Lindberg zaražen, logičan izbor bio bi igrač Leipziga Patrick Wiesmach.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!