Košarka

Curry i Thompson vratili se starim navikama, Lakersi ne mogu bez LeBrona

Branimir Korać • petak, 28.01.2022.
Curry i Thompson vratili se starim navikama, Lakersi ne mogu bez LeBrona

Noćas su u NBA ligi na rasporedu bila samo dva susreta i u oba su uspješni bili domaćini. Golden State Warriorsi svladali su Minnesotu, a Philadelphia Lakerse...

Golden State Warriorsi tricama su zasuli Timberwolvese i odnijeli pobjedu. Samo trio Stephen Curry - Klay Thompson - Andrew Wiggins ubacio je 16 trica i vukao Golden State do pobjede.

Ovo je 11. uzastopna pobjeda Warriorsa protiv Wolvesa na domaćem parketu, a ovaj susret prelomljen je na početku drugog dijela kada su Warriorsi napravili visoku razliku i održavali vodstvo do kraja susreta.

U nekoliko navrata Minnesota se spustila do minus šest, jednom i do pet poena zaostatka, ali bliže od toga nije uspjela i potonula je u poraz.

Curry je upisao 29 poena i osam skokova, a Thompson 23 poena i pet skokova. Kod Minnesote Karl-Anthony Towns upisao je 31 poen i 12 skokova, a Anthony Edwards dodao je 27 poena te po šest skokova i asistencija.

Los Angeles Lakersi bez LeBrona Jamesa nisu uspjeli doći do pobjede u gostima kod Philadelphije. Sixersi su dominirali dvobojem i visoko su slavili sa 105:87.

Anthony Davis i Russell Westbrook bili su usamljeni, pomoć suigrača nije bila dovoljna te je Philadelphia slavila lakše od očekivanja.

Joel Embiid predvodio ju je s 26 poena i devet skokova, Tobias Harris dodao je 23 poena i pet skokova, a Tyrese Maxey 14 poena i deset asistencija. Kod Lakersa Davis je upisao 31 poen i 12 skokova, a Westbrook 20 poena.

NBA:
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 124:115
Philadelphia 76ers - Los Angeles Lakers 105:87

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!