Ostali sportovi

Ipak obrat? Bradyjev otac poručio: 'Tom još nije donio odluku'

Matej Kačan • subota, 29.01.2022.
Ipak obrat? Bradyjev otac poručio: 'Tom još nije donio odluku'

Dok se cijeli svijet opraštao od velike karijere Toma Bradyja povodom navoda kako odlazi u mirovinu, iz usta Bradyjevog oca stigao je demantij...

Premda je ESPN javio, a svi ostali mediji prenijeli informaciju kako se Tom Brady odlučio umiroviti iz profesionalnog bavljenja američkim nogometom, situacija se naglo promijenila.

Novi navodi stižu iz minute u minutu, a američki novinar Mike Giardi s NFL Networka napisao je kako je razgovarao s ocem quarterbacka, Tomom Bradyjem Sr. koji je kazao kako njegov sin još nije donio odluku.

"Priča je lažna. Tommy nije donio konačnu odluku ni na jednu ni na drugu stranu i svatko tko kaže drukčije je potpuno u krivu", kazao je Brady stariji.

Slični navodi stižu i iz američkog The Athletica koji donosi informaciju kako je sam Brady nakon ESPN-ove priče i vala oproštaja interneta od njegove karijere kontaktirao svoju momčad, Tampa Bay Buccaneerse i javio im da nije ni blizu odluke.

S druge strane, Bradyjeva tvrtka "TB12 Sports" je na svom Twitteru nakratko objavila zahvalu za sve oproštaje i dobre poruke povodom umirovljenja, ali je ta objava ubrzo obrisana.

Čini se kako nas ipak čeka duga noć ili sljedećih nekoliko dana...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!