Tenis

Trojica u tri seta do prolaza u Puneu, samo Poljak izbjegao treći set

Branimir Korać • srijeda, 02.02.2022.
Trojica u tri seta do prolaza u Puneu, samo Poljak izbjegao treći set

Na ATP turniru u Puneu odigrana su četiri meča osmine finala, tri su otišla u treći set, a jedino je Kamil Majchrzak uspio slaviti u dva seta...

Talijan Lorenzo Musetti trebao je tri seta za prolaz u četvrtfinale turnira u Puneu. Australca Aleksandra Vukića slomio je tek u trećem setu i to nakon velike borbe. Treći set prošao je potpuno u znaku Musettija koji je vrlo rano došao do breaka i nije ga ispuštao.

Portugalac Joao Sousa najavio je kako bi mu ova sezona mogla biti bolja od mizerne protekle dvije, a ovdje je dogurao već do četvrtfinala. Uspio je slaviti protiv Talijana Gianluce Magera koji je pao u tie-breaku trećeg seta.

U dva seta slavio je Poljak Kamil Majchrzak koji je bio bolji od Francuza Quentina Halysa. Halys je u tie-breaku drugog seta propustio jednu set loptu i nakon toga je Majchrzak okrenuo tie-break i otišao do pobjede.

Daniel Altmaier preokretom je stigao do pobjede protiv Radua Albota. Moldavac je dobio prvi set sa 6:3, u drugom i trećem je rano ulazio u minus te je Altmaier držao stečeno vodstvo.

ATP Pune, osmina finala:
Lorenzo Musetti (Italija) - Aleksandar Vukić (Australija) 7:6(3), 3:6, 6:3
Joao Sousa (Portugal) - Gianluca Mager (Italija) 4:6, 6:3, 7:6(4)
Kamil Majchrzak (Poljska) - Quentin Halys (Francuska) 6:3, 7:6(7)
Daniel Altmaier (Njemačka, 5) - Radu Albot (Moldavija) 3:6, 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!