Nogomet

Tudor: 'Za bodove u Torinu trebala nam je sjajna izvedba uz Juventusov loš dan'

Branimir Korać • ponedjeljak, 07.02.2022.
Tudor: 'Za bodove u Torinu trebala nam je sjajna izvedba uz Juventusov loš dan'

Igor Tudor upisao je s Veronom poraz u Torinu protiv Juventusa. Tudor je svjestan kako je njegova momčad trebala vrhunski nastup za bodove na ovom gostovanju...

Juventus je odnio pobjedu 2:0, ali Igor Tudor nije bio razočaran nastupom svojih igrača. No bio je svjestan da to nije bilo dovoljno.

"Igrali smo dobro, ali nije bilo dovoljno za osvojiti bodove na ovom gostovanju. Trebala nam je sjajna izvedba uz Juventusov loš dan, ovo je bio dobar nastup, ali ne i sjajan. Napravili smo dvije pogreške kod golova, a tu je Vlahović pokazao svoju kvalitetu."

Verona je igrala ravnopravno s Juventusom, imala je nešto pokušaja, ali nije imala realizaciju.

"Nedostajalo nam je nešto više prema naprijed, nismo imali toliko udarac i prilika kao što inače imamo. Juventus je bio vrlo koncentriran u obrani i nije htio primiti pogodak. Nedostajalo nam je nekoliko igrača u napadu, igrali smo organizirano, ali nedovoljno opasno prema naprijed."

Današnji Juventus sviđa se Tudoru, a posebno ističe važnost dolaska Vlahovića.

"Današnji Juventus ima puno energije i želje. Vlahović ne donosi samo kvalitetu, donosi i karakter što pomaže i ostalima da se podignu. Mislim da je vrlo veliko pojačanje za Juventus."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!