Ostali sportovi

Popović: 'Zadovoljna sam drugom vožnjom, mislim da i mentalno napredujem'

Matej Kačan • srijeda, 09.02.2022.
Popović: 'Zadovoljna sam drugom vožnjom, mislim da i mentalno napredujem'

Nakon što se dobrom drugom vožnjom s 30. mjesta popela na 23. u slalomu na ZOI u Pekingu, Leona Popović ocijenila je cijeli nastup i dan zadovoljavajućim...

Najbolja hrvatska skijašica Leona Popović odradila je dobar slalomski nastup u drugoj vožnji na ZOI u Pekingu. Nakon 30. vremena u prvoj vožnji, u drugoj je imala 12. vrijeme i popela se za sedam mjesta.

Time je preskočila i Zrinku Ljutić, a na kraju je za zlatnom Petrom Vlhovom zaostala 3.44 sekunde.

" Zadovoljna sam drugom vožnjom, stvarno sam probala dati svoj maksimum. U prvoj vožnji mi to baš nije uspjelo kako sam si zamislila, ali mislim da sam drugu ipak definitivno malo bolje odradila", rekla je za HRT.

Dobar je to nastup u svojoj najjačoj disciplini, druga vožnja pokazala je da se može.

"Na kraju, sveukupno gledano, zadovoljna sam današnjim danom, mislim da sam dobro iskoristila cijelu situaciju i zadovoljna sam."

Popović je otkrila da dosta radi na mentalnoj pripremi kako bi postigla konstantu u vožnjama, a ovaj put je uspjela popraviti nastup iz prve.

"Između dvije vožnje sam išla u sobu malo odmoriti, istegnuti se. Meni se često desi da imam dosta velike promjene raspoloženja, radim na tome da se mentalno probam što više sabrati. Mislim da i u tom pogledu napredujem", zaključila je Leona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!