Nogomet

Budimir: 'Mi smo pripremu i svoje napravili, sad to treba prezentirati na terenu'

Matej Kačan • srijeda, 09.02.2022.
Budimir: 'Mi smo pripremu i svoje napravili, sad to treba prezentirati na terenu'
Foto: Pixsell

Trener juniora Hajduka Marijan Budimir najavio je veliki susret svoje momčadi protiv madridskog Atletica u Ligi prvaka mladih na Poljudu...

Veliki poljudski dvoboj u playoffu Lige prvaka mladih najavio je trener Hajduka Marijan Budimir. "Bili tići" dočekuju jaki madridski Atletico.

"Pripremamo se od početka siječnja. Detaljno smo analizirali Atletico, igrači znaju sve o protivniku i na nama je da to prezentiramo. Atletico nije tipična španjolska ekipa koja teži posjedu. Više su natjecateljski, žive za pobjedu kao i prva im momčad."

Jedan od najmlađih, ali i najboljih kod Atletica nedostaje, ali to je momčad koja će na svaki način pokušati stići do pobjede.

"Nije im strano se povući i čekati kontru, a mogu te i jako pritisnuti. Jako su dobra ekipa. Fali im taj Bognar, reprezentativac koji se ozlijedio u susretu s Realom. No, imaju širok kadar i sigurno će ga zamijeniti."

I Hajduk ima nekih problema s ozljedama, ali i pojačanje iz kadra prve ekipe.

"Domančić je već duže vrijeme ozlijeđen, Dominić također. Priključili su se Biuk i Ljubičić, Biuk je probao, ali neće biti u kadru zbog ozljede koju je zaradio u Šibeniku. Ljubičić će biti u kadru."

Atletico je jak, ali igra se jedna utakmica u kojoj je sve moguće, pa i raspucavanje.

"Jedna utakmica, igra se na 90 minuta. Moramo biti koncentrirani od početka do kraja. Mogu se dogoditi jedanaesterci, često dolazi do toga. I to smo trenirali, ništa nismo prepustili slučaju."

Hajduk zadnjih tjedana pogoni pozitivna energija, a Budimir se nada da će juniori nadodati na tu euforiju.

"Mi smo svoje odradili i pripremili, a nadam se i siguran sam da će igrači biti pravi i pokazati svoj talent. Nadam se da ćemo imati sreće i proći pred ovom našom publikom. Drago mi je da publika dolazi i da će biti poguranac da damo više nego što možemo. Atmosfera u i oko kluba je odlična, volio bih da i mi uspijemo biti taj kotačić i da pobijedimo", zaključio je.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!