Košarka

Bogdanović predvodio Jazz u visokoj pobjedi protiv Warriorsa

Branimir Korać • četvrtak, 10.02.2022.
Bogdanović predvodio Jazz u visokoj pobjedi protiv Warriorsa

Utah Jazz odigrao je sjajnu utakmicu protiv Golden State Warriorsa i upisao je vrlo visoku pobjedu 111:85, a prvi strijelac susreta bio je Bojan Bogdanović...

Indisponirani Golden State Warriorsi visoko su poraženi u gostima kod Utah jazza koji je odigrao jako dobru utakmicu te na kraju slavio sa 111:85. Jazz je tako stigao do četvrte uzastopne pobjede, a prste u tome imao je Bojan Bogdanović.

Unatoč problemima s prstom, Bogdanović je bio prvi strijelac susreta, na parketu je proveo 31 minutu i za to vrijeme ubacio 23 poena (4/9 za dva, 3/7 za tri, 6/6 slobodna) uz šest skokova.

Warriorsi su dobro krenuli, ubacio 31 poen u prvoj četvrtini, ali onda su napadački pali i u naredne tri četvrtine upisali su ukupno 54 poena što je u prosjeku tek 18 po četvrtini.

S druge strane Jazz je odrađivao svoj posao, podizao razliku i posebno dobrom igrom u drugom poluvremenu prelomio susret i otišao do pobjede.

Osim Bogdanovića istaknuli su se i Donovan Mitchell s 14 poena, deset skokova i osam asistencija te s po 13 poena Mike Conley (šest skokova) i Jordan Clarkson.

Kod Warriorsa Jordan Poole upisao je 18 poena, a Stephen Curry 16 uz sedam skokova.

NBA:
Utah Jazz - Golden State Warriors 111:85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!