Košarka

Nezadovoljni razmijenjeni: Harden ide u Philadelphiju, Simmons u Brooklyn

Branimir Korać • četvrtak, 10.02.2022.
Nezadovoljni razmijenjeni: Harden ide u Philadelphiju, Simmons u Brooklyn

Najzvučniji trade ove godine upravo je odrađen. James Harden seli u Philadelphiju, a nezadovoljni Ben Simmons ide u Netse...

Napokon je riješena situacija oko Bena Simmonsa, ali i Jamesa Hardena. Simmons od početka sezone nije igrao za Philadelphiju i čekao je bilo kakvu razmjenu, a zadnjih dana Harden je radio žestok pritisak na Netse da ga tradeaju.

U konačnici Harden u društvu Paula Millsapa seli u Philadelphiju gdje će morati surađivati s Joelom Embiidom što bi moglo biti jako zanimljivo za pratiti.

S druge strane Netsi će pokušati probuditi karijeru Simmonsa koji je nedvojbeno talentiran i dobar igrač, ali s određenim manama koje su u Philadelphiji u konačnici dovele do potpunog raskola.

No osim njega Netsi dobivaju i dobru pomoćnu radnu snagu za proširiti rotaciju pa su tako stigli i Seth Curry i Andre Drummond, ali i dva izbora prve runde drafta.

Tako je ispunjena želja i Simmonsu i Hardenu, a vrijeme će pokazati tko će više profitirati od ove razmjene, na prvu bolje su prošli Netsi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!