Rukomet

Ana Turk i Elena Popović produžile ugovor s Podravkom Vegetom

Mihaela Bradovski • petak, 11.02.2022.
Ana Turk i Elena Popović produžile ugovor s Podravkom Vegetom
Foto: Pixsell

Podravka Vegeta potvrdila je produženje ugovora s Anom Turk i Elenom Popović koje će i sljedeće sezone ostati u Koprivnici...

U Koprivnici slažu roster za sljedeću sezonu s intencijom zadržavanja domaćih snaga kojima će se kasnije pridruživati pojačanja.

Iskusna Ana Turk produžila je ugovor i za sljedeću sezonu. Ovo je osma sezona u kojoj će Ana Turk nositi dres Podravka Vegete. Ana je u svojoj karijeri igrala četiri sezone u Lokomotivi te u dva mađarska kluba i to Vaci NKSE te u Fehervaru.

"Sretna sam što ću još jednu sezonu nositi dres Podravka Vegete. Zahvaljujem se klubu na povjerenju te je u ovoj sezoni moja najveća želja da ostvarimo zacrtane domaće ciljeve i da nam sljedeća sezona donese nove pobjede i dobre rezultate", poručila je Turk za Podravkinu stranicu.

Osim Turk, ugovor je produžila i mlada pivotkinja Elena Popović koja je potpisala dvogodišnji ugovor uz mogućnost treće sezone.

"Podravka je moj klub i veselim se i nadam se da ću tu u svom klubu moći pokazati što sve mogu. Zahvalna sam klubu na ukazanom povjerenju i veselim se novim pobjedama i dobrim utakmicama koje nas čekaju i u ovoj, ali i narednim sezonama", rekla je Popović.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!