Rukomet

Podravka poražena u zaostalom susretu od Ferencvarosa

Branimir Korać • četvrtak, 17.02.2022.
Podravka poražena u zaostalom susretu od Ferencvarosa
Foto: Pixsell

Rukometašice Podravke poražene su u zaostalom dvoboju Lige prvaka od Ferencvaroša. Mađarice su slavile u Koprivnici 33:29...

Za razliku od dobrog dijela utakmica u Ligi prvaka ove sezone, Podravka je bila ravnopravnija i izgledala je bolje i borbenije. Ipak Ferencvaroš je bio prejak i na kraju je zasluženo slavio.

Prvo poluvrijeme bilo je vrlo dobro sa strane Podravke koja nije dopustila odvajanje Ferencvarošu i čak je imala i vodstvo na odmoru.

Minutu i pol prije odlaska na odmor Ferencvaroš je poveo 15:14, ali uz dva gola Stelmah do kraja prvog dijela, Podravka je na poluvremenu vodila 16:15.

U drugom dijelu trebalo je gošćama samo deset minuta da okrenu utakmicu na svoju stranu. Serijom 9:3 za kratko vrijeme, Ferencvaroš je preuzeo konce igre u svoje ruke.

Do kraja susreta bilo je to odrađivanje posla i Mađarice nisu dopustile Podravki da uopće pomisli na povratak u utakmicu.

Najbolje kod Podravke bile su Dejana Milosavljević s 11 golova i Ana Turk sa šest. Kod Ferencvaroša Kinga Janurik imala je 14 obrana, Szandra Szöllosi-Zacsik sedam golova, a Antje Malestein šest golova.

FOTO: Damir Špehar/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!