Ostali sportovi

Toni Kanaet sjajno otvorio sezonu, uzeo zlato u UAE

Sportnet • četvrtak, 24.02.2022.
Toni Kanaet sjajno otvorio sezonu, uzeo zlato u UAE

Hrvatski taekwondoist, brončani iz Tokija Toni Kanaet još je jednom pokazao svoju kvalitetu sjajnim ulaskom u sezonu, i to zlatom na turniru u UAE...

Turnirom u Emiratima krenila je nova taekwondo sezona koja će biti iznimno važna za direktni plasman na olimpijske igre u Parizu. Brončani olimpijac Toni Kanaet odradio je prvi turnir nakon Tokija i stigao do zlatne medalje u kategoriji do 80 kilograma.

Ujedno je osvojio i 20 bodova na svjetskim i olimpijskim rang listama. Izvrsne su bile i Bruna Duvančić, Bruna Vuletić i Nikita Glasnović koje su upisale srebrne medalje. Mlada Bruna Duvančić je još jednom pokazala ogromni potencijal u seniorskoj konkurenciji do 49 kilograma dok su Bruna Vuletić u kategoriji do 62 kilograma i Nikita Glasnović do 57 kilograma kao olimpijski kandidati za Pariz 2024. godine pokazale da će biti ozbiljni kandidati za plasman.

Konstantu na G2 turnirima pokazuju i ostali seniori Marjana među kojima ih je još četvero stiglo do bronce, Piero Marić, Lovre Brečić, Paula Antunović i Paško Božić.

Tako je taekwondo klub Marjan na prvom turniru u ovoj godini stigao do osam medalja od ukupno deset sportaša koji su otputovali u Ujedinjene Arapske Emirate na Fujairah open.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!