Košarka

Okorn: 'Kada je Nakić povukao za preokret, sve je sjelo na svoje mjesto'

Branimir Korać • nedjelja, 06.03.2022.
Okorn: 'Kada je Nakić povukao za preokret, sve je sjelo na svoje mjesto'
Foto: Pixsell

Cibona je nastavila pobjednički niz slaveći na svom parketu protiv Borca 89:74. Odličan nastup Cibosa u zadnje tri dionice s čime je zadovoljan bio i Gašper Okorn...

Iako je sporo ušla u utakmicu i dopustila gostima da se rano odvoje na visoku razliku u početnim minutama, Cibona se na vrijeme presložila i otišla do pobjede. Gašper Okorn još uvijek ne zna za poraz na Ciboninoj klupi, upisao je svih 11 pobjeda.

"Ne mogu reći da nisam zadovoljan s pobjedom i igrom momčadi. Nakon pauze odigrali smo dobre utakmice protiv Šibenke i sada Borca. Gosti su odlično krenuli u utakmicu, ali znao sam da je to više do naše igre te kada je Toni Nakić potegnuo za preokret, sve je sjelo na svoje mjesto. Sada nam slijedi težak raspored i bitne utakmice, ali mogu reći da ćemo već protiv FMP-a biti kompletni što znači da će u sastavu biti i Roko Prkačin te Jose Vildoza", rekao je Okorn.

Povratak Prkačina i Vildoze dodatno će podići kvalitetu momčadi, trebat će vremena da posebno Prkačin uhvati formu nakon dugačke stanke, ali ovo je svakako odlična vijest,.

Trener Borca Marko Marinović nakon susreta mogao je samo čestitati Cibosima na boljem nastupu.

"Krenuli smo dobro u utakmicu i kontrolirali prvu četvrtinu. Poslije prvih izmjena naša koncentracija je pala, Cibona je kreirala preokret i došla do deset poena prednosti, u fizičkom segmentu bila je dominantna te pogađala šuteve koje je kreirala tranzicijom. Ovom prilikom želim Ciboni čestitati na osvojenom Kupu te joj želim sve najbolje u nastavku sezone."

FOTO: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!