Nogomet

Keane i Neville udarili po Manchester Unitedu: 'Bacili su ručnik, predali su se'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 07.03.2022.
Keane i Neville udarili po Manchester Unitedu: 'Bacili su ručnik, predali su se'

Manchester United odigrao je još jednu slabu utakmicu, a ovaj put to mu je donijelo poraz od Manchester Cityja s 4:1.

Manchesterove legende Roy Keane i Gary Neville teško su probavile način na koji je Manchester United poražen od Manchester Cityja. Nezalaganje najviše boli, a United se u ovom susretu prelako predao.

"Mislim da je najgora stvar koju možete reći o Unitedu je da su se predali. Za igrača u derbiju, ili bilo kojoj utakmici, odustati, to je stvarno neoprostivo. Postoje načini za gubljenje nogometnih utakmica, svi smo gubili, ali onako kako je United ovdje izgubio je nedopustivo. Prestali su trčati, odustali su, ima igrača koji se ne vraćaju. To je ono što ja ne razumijem", govorio je Keane koji je dodao:

"Opraštam pogreške, ali moraš se vraćati. Postoji pet ili šest igrača koji nikada ne bi trebali igrati za Manchester United. City nije bio ni u najboljem izdanju. Nije niti morao biti."

Neville je također neugodno iznenađen nastupom Uniteda.

"Odgovor Manchester Uniteda na zaostatak 3:1 bio je ružan. 92 posto posjeda Cityja? Odustali su. Šetaju po terenu, nije ni blizu dovoljno dobro. City je bio apsolutno izvanredan, ali kao navijaču Manchester Uniteda, bilo je neugodno. City je u drugom poluvremenu odigrao sjajno, ali borbe i želje kod Uniteda u posljednjih 20 minuta nije bilo. Rezultat nije problem, problem je odgovor na zaostatak 3:1. Predali su se."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!