Nogomet

Christian Eriksen ponovno u dresu danske reprezentacije, prvi put nakon borbe za život na Euru

Branimir Korać • utorak, 15.03.2022.
Christian Eriksen ponovno u dresu danske reprezentacije, prvi put nakon borbe za život na Euru

Danski playmaker Christian Eriksen vratio se na travnjak u dresu Brentforda, pokazao kako još može igrati na visokoj razini, a danski izbornik Kasper Hjulmand pozvao ga je i u reprezentaciju...

Christian Eriksen nikada se nije odrekao reprezentacije. I nakon stravičnih trenutaka na Europskom prvenstvu prošle godine kada je imao srčani zastoj te je oživljavan na travnjaku, odbijao je priče o mirovini i davao nje naznake da će se pokušati vratiti.

Ugrađen mu je mini defibrilator, nije dobio dozvolu za nastup u Italiji pa je morao napustiti Inter, ali prigrlili su ga Englezi i potpisao je ugovor s Brentfordom.

26. veljače upisao je debi u dresu novog kluba i povratnički nastup, a nakon toga odigrao je cijele utakmice protiv Norwicha i Burleyja, a upisao je i asistenciju.

Eriksen je igrao dobro, bez straha i zadrške te je pozvan i u dansku reprezentaciju koju očekuju dvije prijateljske utakmice protiv Nizozemske 26. ožujka te Srbije tri dana kasnije.

Velika je to vijest za Eriksena koji je jednom prilikom i rekao kako bi potpuni povratak i znak da se vratio tamo gdje je bio, označio poziv u reprezentaciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!