Nogomet

Hrvatska ekipa na čelu s Dujom Strukanom sudi važan dvoboj Lige prvaka mladih

Matej Kačan • srijeda, 16.03.2022.
Hrvatska ekipa na čelu s Dujom Strukanom sudi važan dvoboj Lige prvaka mladih
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska sudačka ekipa na čelu s Dujom Strukanom uz Bojana Zobenicu i Alena Jakšića delegirana je za dvoboj juniora PSG-a i RB Salzburga u Ligi prvaka mlaadih...

Iako hrvatskih sudaca nema u seniorskim europskim natjecanjima u ovako kasnim fazama, jedna domaća ekipa ipak je dobila međunarodni posao. Duje Strukan i njegova ekipa sudit će važan dvoboj Lige prvaka mladih.

U Parizu se sastaju juniori PSG-a i RB Salzburga, a Strukan će biti prvi sudac. Pomagat će mu Bojan Zobenica i Alen Jakšić, dobro poznata linijska imena iz HT Prve lige.

Susret započinje u srijedu u 14 sati, a Strukanu će ovo biti prve europske obveze otkako jeu prosincu promoviran u prvu skupinu sudaca. Posljednji međunarodni dvoboji koje je sudio bili su u kvalifikacijama za SP u Kataru, na jesen je sudio dvoboj Armenije i Lihtenštajna.

Za ekipu RB Salzburga dosad je jako uspješno nastupao Roko Šimić koji je u osmini finala protiv Žiline zabio penal za 1:1 i onda još jedan u raspucavanju i tako je bio ključan u prolasku austrijske ekipe pa ćemo danas imati pozamašnu hrvatsku koloniju na terenu.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!