Nogomet

Majer: 'Uvijek sam bio među onima koji su najviše pretrčali, to nisu izmišljeni podaci'

Mihaela Bradovski • srijeda, 16.03.2022.
Majer: 'Uvijek sam bio među onima koji su najviše pretrčali, to nisu izmišljeni podaci'

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer odlično se snašao u Francuskoj i mnogi ga smatraju jednim od najboljih ovosezonskih pojačanja koja su stigla u Ligue 1...

Lovro Majer uživa u Francuskoj. Iako je bilo nekih većih klubova koji su ga pokušavali dovesti, Majer je povukao pravi potez kada je preselio u Rennes.

"Nitko nije mogao znati kako će biti i koliko će mi trebati vremena da se prilagodim na te neke stvari s kojima se prvi put susrećem. Međutim ispalo je fenomenalno, živim ovdje, sretan sam i sve je sjajno", kaže Majer za Novu TV.

Majer je među najboljim strijelacima i asistentima što se tiče hrvatskih reprezentativaca internacionalaca koji igrau prema naprijed.

"Ne volim baš statistiku, ali lijepo je vidjeti da i zabijaš golove i asistiraš te i na taj način doprinosiš momčadi."

Bivši veznjak Dinama odbacuje priče o tome kako mu je trka predstavljala problem.

"Nisam nikada bio brz, ali što se tiče trkačkog dijela uvijek sam i u Dinamu i u Lokomotivi bio među onima koji su najviše pretrčali. To nisu izmišljeni podaci i oni postoje, samo što se uvijek nekoga mora zbog nečeg osporavati, pa se tako meni spominjala duel igra i trka. Možda sam to počeo tek raditi bolje i pametnije."

Od Majera se puno očekuje, ali on je koncentriran samo na svoje nastupe.

"Nikada nisam volio pričati o očekivanjima, nije na meni da to pričam, na meni je da nastavim ovako igrati i uživati u nogometu i samo tako ću pokazati što znam. To je jedino čime se trebam baviti."

Iako je napustio HNL, itekako prati što se događa u hrvatskom klupskom nogometu.

"Vidi se da se nisu samo te četiri ekipe odvojile i da se samo one bore, i one manje ekipe rade probleme i uzimaju bodove. Svi mogu uživati u tome."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!