Nogomet

Pogba objavio kako su mu provalnici ukrali medalju sa SP 2018.

HINA, Matej Kačan • srijeda, 23.03.2022.
Pogba objavio kako su mu provalnici ukrali medalju sa SP 2018.

Francuski nogometaš Paul Pogba otkrio je kako su mu provalnici u prošlotjednoj pljački doma uzeli zlatnu medalju koju je osvojio na SP 2018. pobjedom nad Hrvatskom u finalu...

Vezni igrač francuske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda Paul Pogba (29) otkrio je kako mu je tijekom prošlotjedne provale u kuću ukradena zlatna medalja koju je osvojio na Svjetskom prvenstvu 2018.

U Pogbinu kuću je provaljeno 15. ožujka dok su mu djeca spavala, a incident se dogodio tijekom utakmice Manchester Uniteda protiv Atletico Madrida na Old Traffordu.

"Moja obitelj je doživjela najgoru noćnu moru kad su lopovi provalili u naš dom dok su bebe spavale u svojoj sobi. Lopovi su u kući bili samo pet minuta, ali oduzeli su nam nešto puno vrjednije od bilo čega što smo imali u domu, a to je osjećaj sigurnosti" kazao je francuski veznjak prije nekoliko dana.

Sad je u razgovoru za francuski list Le Figaro otkrio i detalje.

"Ukrali su dragulje moje majke, te moju medalju svjetskog prvaka" kazao je.

"Najviše me uplašilo to što je moje dvoje djece tijekom ovog incidenta bilo kod kuće s dadiljom. Sve je čula, nazvala moju suprugu i osiguranje, a onda se zatvorila s dečkima u sobu. Nekoliko dana je bila šokirana. Glavno da su mi djeca dobro", poručio je Francuz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!