Nogomet

Kramarić: 'Šteta zbog tog gola, ali mislim da smo se pokazali u dobrom svjetlu'

Mihaela Bradovski • subota, 26.03.2022.
Kramarić: 'Šteta zbog tog gola, ali mislim da smo se pokazali u dobrom svjetlu'
Foto: Pixsell

Hrvatska je remizirala protiv Slovenije 1:1 i iako je bila bolji protivnik, nije uspjela slaviti. Andrej Kramarić bio je jedini strijelac u ovom remiju za Hrvatsku...

Slovenci su u posljednji trenutak došli do pogotka za 1:1 i remi koji je malo pokvario dojam. Andrej Kramarić lijepo je zabio u završnici prvog dijela i žali što je došlo do tog gola Bijola.

"Šteta zbog ovog pogotka u zadnjoj minuti, mislim da smo odigrali dobru utakmicu, isprobali nešto novo što je Hrvatska rijetko kada u svojoj povijesti igrala. Novi sustav zahtijeva trening, vježbanje, nije to baš jednostavna formacija iako dosta igrača to i igra u svojim klubovima. Bila je intenzivna utakmica, Slovenija se možda malo više zatvorila nego što je to bio slučaj na Poljudu, možda nismo imali toliko puno šansi, ali mislim da smo zaslužili pobjedu. Šteta zbog tog gola, ali mislim da smo se pokazali u dobrom svjetlu", istaknuo je Kramarić za Novu TV.

Kramarić je sretan zbog pogotka i vjeruje kako će ovo okupljanje puno pomoći Hrvatskoj.

"Naravno da si sretan kada zabiješ gol i na treningu, a kako ne bi bio sretan kada ga zabijem u utakmici. Šteta rezultata, ali okupili smo se tu da isprobamo nešto novo, da uvježbavamo, družimo se i veselimo dok nema tog nekog velikog pritiska. Tu smo kvalitetnih osam dana i mislim da ćemo to lijepo iskoristiti, sada ćemo se odmoriti i pripremiti za drugu utakmicu."

Slijedi Bugarska, a prije toga analiza kako je Hrvatska izgledala.

"Sigurno će biti analiza gdje ćemo vidjeti gdje smo griješili i što trebamo popraviti. Iskreno još ne znamo kako ćemo igrati drugu utakmicu. Što očekivati od Bugarske teško je predvidjeti, ali ako ćemo igrati kao u prijašnjim utakmicama, mislim da se možemo nadati dobrom rezultatu."

Kramariću ovaj sustav igre nije nepoznanica, već dugo igra u njemu.

"Ja već godinama u Hoffenheimu igram u 3-5-2, moram priznati kako sam više igrao lijevu osmicu nego što sam igrao špicu i pozicija druge špice mi je super, ali ne želim više pričati o tome, tu priču neka ostavimo za izbornika, neka on slaže kako misli da je najbolje."

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!