Ostali sportovi

Barić: 'Mlada Sesar je odigrala fenomenalno, pokazali smo da se ekipa može vratiti'

Matej Kačan • nedjelja, 27.03.2022.
Barić: 'Mlada Sesar je odigrala fenomenalno, pokazali smo da se ekipa može vratiti'
Foto: Pixsell

Pobjedom nad trećeplasiranim Vukovarom odbojkašice Mladosti zadržale su čelnu poziciju Superlige, a trener Leonard Barić posebno je istakanuo mladu Lorenu Sesar...

Odbojkašice Mladosti imale su problema u dvoboju protiv trećeplasiranog Vukovara, ali su ipak zadržale vodeće mjesto Superlige. Preokret nakon 0-2 do 3-2 još je veći ako se u obzir uzme kombinirani, pomlađeni sastav Mladosti.

To je nakon utakmice naglasio i trener zagrebačke ekipe Leonard Barić.

"Specifična utakmica, igrali smo protiv trećeplasirane ekipe prvenstva s Lorenom Sesar, 15-godišnjakinjom koja je odigrala jako dobro. Osim toga, mjesec dana nam je Grbavica out, uspjeli smo vratiti Šamadan koja je odigrala izvrsno, ali sva svijetla su bila uperena u malu Sesar."

Tinejdžerka u dresu Mladosti pružila je odličnu partiju.

"Odigrala je fenomenalno, preko sredine je podigla 40 i nešto lopti. Imali smo strašno dobar prolaz u toj zoni, s te strane je Sesar zadovoljila. Prije nekoliko dana smo došli u situaciju da moramo odigrati s njom jer prvi tehničar Sara Perić je imala prometnu nesreću i nije bila spremna za ovu utakmicu."

Bilo je grešaka i poteškoća, ali pobjedom se mora biti zadovoljan.

"Pogotovo zato što smo gubili 2-0 i trebalo je smoći snage da preokrenemo rezultat smo zadovoljni. Naravno, bilo je tu dosta grešaka jer je ovo jedina utakmica u tom sastavu. No, ekipa je pokazala da je na visokoj razini i da na ovaj način možemo zamijeniti izostanke. S ovom pobjedom smo i dalje na prvom mjestu i čekamo utakmicu protiv Kaštela koja odlučuje o početnim pozicijama za doigravanje", zaključio je trener.

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!