Košarka

Udarac na ambicije Celticsa, Robert Williams pokidao meniskus

Matej Kačan • ponedjeljak, 28.03.2022.
Udarac na ambicije Celticsa, Robert Williams pokidao meniskus

Najbolja obrana lige i prva momčad Istoka, ona Boston Celticsa malo prije doigravanja ostala je bez vrlo vžnog člana, prvog centra Roberta Williamsa...

Boston Celticsi, koji u posljednje vrijeme igraju sjajno i podigli su se do vrha istočne konferencije, doživjeli su velik udarac za svoje ambicije tik prije doigravanja.

Centar Bostona Robert Williams pokidao je meniskus i minimalno ga neće biti nekoliko tjedana, prenosi ESPN. To znači da će Celticsi, inače najbolja obrana lige, u doigravanje ući bez svog prvog centra.

U ponedjeljak je odrađena magnetska rezonanca koja je pokazala napuknuće, a dodatni pregledi točno će odrediti težinu ozljede i kalendar rehabilitacije i mogućeg povratka već ove sezone.

Williams se ozlijedio u nedjeljnoj 134:112 pobjedi nad Timberwolvesima, što je bila 24. pobjeda u posljednjih 28 utakmica za odnedavno najbolju momčad Istoka.

24-godišnji centar ovog je ljeta potpisao ugovor na četiri godine vrijedan 54 milijuna dolara, a prosječno je bilježio 10 poena, 9.6 skokova i 2.2 blokade po susretu uz sjajnu naprednu statistiku da je svoje suparnike kojima je branio preko 500 šuteva ostavio na ispod 40 posto uspješnosti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!