Ostali sportovi

Brady dobiva novog trenera: Arians seli u ured, Bowles sjeda na klupu

Matej Kačan • četvrtak, 31.03.2022.
Brady dobiva novog trenera: Arians seli u ured, Bowles sjeda na klupu

Iza Tampa Bay Buccaneersa zanimljiv je prijelazni rok. Nakon odlaska Toma Bradyja u mirovinu pa povratka iz iste, dogodila se iznenađujuća promjena na klupi...

Samo nekoliko tjedana nakon što je objavljeno kako se Tom Brady ipak vraća iz mirovine na teren i da će igrati još barem jednu sezonu u Tampa Bay Buccaneersima, ista je momčad objavila iznenađujuću promjenu na klupi.

Trofejni Bruce Arians, trener koji je Bucse s Bradyjem vodio do naslova u Super Bowlu 2021. godine odlazi u trenersku mirovinu i seli "na kat", u sportsku upravu momčadi. On će preuzeti ulogu "seniorskog sportskog savjetnika".

Poziciju glavnog trenera popunit će se iz unutrašnjih redova, s pozicije defenzivnog koordinatora promaknut je Todd Bowles koji će navodno dobiti petogodišnji ugovor na mjestu trenera.

Odmah su se u američkoj sportskoj javnosti pojavile sumnje da Brady nije htio igrati pod Ariansom te da je odlučio vratiti se tek kad je saznao da Arians seli u ured, ali dosadašnji trener negira ikakvu povezanost dvije odluke ili bilo kakvu tenziju među dvojcem.

"Ne, Tom je podržavao sve što radim. Mislim, imao sam konflikte sa svim igračima jer sam na sve vikao i psovao, pa i na njega. Imamo sjajan odnos van terena", rekao je.

U svakom slučaju, nakon Bradyjeve mirovine pa povratka i iznenađujuće promjene na klupi, iza Bucsa je u najmanju ruku vrlo zanimljiv prijelazni rok i ostaje za vidjeti kako će momčad reagirati u sezoni.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!