Nogomet

Halilhodžić: 'Bilo je trenutaka kada sam razmišljao i o prekidu karijere'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 31.03.2022.
Halilhodžić: 'Bilo je trenutaka kada sam razmišljao i o prekidu karijere'

Vahid Halilhodžić odveo je Maroko na Svjetsko prvenstvo. Ovo je četvrto SP zaredom koje je izborio i to s četvrtom različitom reprezentacijom...

Maroko je uspješno odradio dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo i nakon 1:1 u prvom susretu, na svom travnjaku pregazio je DR Kongo s 4:1.

Ovo je četvrta reprezentacija koju Vahid Halilhodžić odvodi na Svjetsko prvenstvo, 2010. godine to je uspio s Obalom Bjelokosti, 2014. godine s Alžirom, 2018. s Japanom i sada s Marokom.

Samo je Alžir vodio na SP-u, u Obali Bjelokosti i Japanu je nakon izborenog SP-a dobio neočekivani otkaz.

"Ja sam čovjek koji ima svoj karakter i svoj ponos te nisam neki koji se može kupiti novcem. Ostvario sam uspjeh i onda ti netko oduzme to pravo vođenja momčadi koje sam stekao svojim radom i rezultatima. Bilo je u tim trenucima i teških razmišljanja pa čak i da prestaneš biti trener", kaže Halilhodžić za RTL Sport.

Postoji mogućnost i da će se morati pripremati za nastup na Svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske koju bi u tom susretu vidio kao favorita.

"Hrvatska je viceprvak svijeta i vjerojatno veliki favorit, međutim ako se sastanemo, napravit ću sve i pripremiti taktiku da probamo iznenaditi favorita kao što je Hrvatska."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!