Tenis

Alcaraz u sjajnom meču svladao sve boljeg Kecmanovića i prošao u polufinale

Mihaela Bradovski • petak, 01.04.2022.
Alcaraz u sjajnom meču svladao sve boljeg Kecmanovića i prošao u polufinale

Poznat je i posljednji sudionik polufinala turnira u Miamiju. Sjajan meč u četvrtfinalu odigrali su Carlos Alcaraz i Miomir Kecmanović, a Španjolac je odnio pobjedu...

Carlos Alcaraz odigrao je još jedan odličan meč i upisao je pobjedu koja ga vodi u polufinale turnira u Miamiju. Dostojan protivnik bio je sve bolji Miomir Kecmanović, još jedan igrač kojem se predviđala velika karijera, a u posljednje vrijeme to sve više i potvrđuje.

Alcaraz je ipak iz ovog susreta izašao kao pobjednik, odigrao je vrlo kvalitetan meč i u ključnim trenucima bio je čvrst te proslavio pobjedu.

Obojica su bili vrlo čvrsti na svom servisu pa su tako u cijelom meču imali po tek dvije break lopte, Alcaraz je svoje obje iskoristio, Kecmanović je iskoristio jednu.

U odlučujućem trećem setu nitko se nije približio break lopti i odluka je pala u 13. igri gdje je Kecmanović imao 5:3, ali izgubio narednih četiri poena i oprostio se od turnira.

Očekivalo se veliko polufinale između Alcaraza i Medvjedeva, ali Hurkacz je to spriječio pa će mladi Španjolac put do finala tražiti preko branitelja naslova.

ATP Miami, četvrtfinale:
Carlos Alcaraz (Španjolska, 14) - Miomir Kecmanović (Srbija) 6:7(5), 6:3, 7:6(5)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!