Nogomet

Tuchel: 'Uvijek uzimamo u obzir mišljenje igrača, ali sada smo imali sastanak na kojem sam ja govorio'

Branimir Korać • petak, 08.04.2022.
Tuchel: 'Uvijek uzimamo u obzir mišljenje igrača, ali sada smo imali sastanak na kojem sam ja govorio'
Foto: EPA

Cheksea je povezao dva jako neugodna i uvjerljiva poraza. Izgubio je protiv Brentforda i madridskog Reala kod kuće dosta uvjerljivo primivši sedam golova u dvije utakmice...

Thomas Tuchel vrlo je razočaran Chelseajevim nastupima nakon reprezentativne stanke. Održao je sastanak s igračima tijekom kojeg ovaj put nije bilo razmjene mišljenja.

"Nismo imali sastanak na kojem bi raspravljali, više sam ja dao svoje viđenje. To je nešto što je neophodno. Mišljenje igrača shvaćamo ozbiljno i često uzimamo u obzir, ali sada je bilo nepophodno da mi kažemo kako stvari stoje. Održali smo to iza zatvorenih vrata gdje svi mogu prihvatiti kritiku. Ne upiremo prstom u bilo koga niti tražimo krivce. Svi smo zajedno u ovome. Morali smo ukazati na neke stvari u igri s kojima nismo sretni i kako se bolje braniti."

Tuchel traži razloge za ovakve kolapse u obrani koje je teško objasniti.

"Nije nam svojstveno ovako se braniti i primati toliko golova. Nismo to očekivali jer nam se to nije događalo prije reprezentativne stanke. Ove dvije utakmice u samo pet dana su vrlo atipične za nas i nije se jednostavno nositi s tim. Stalno radimo na tome kako se popraviti. Moramo pod hitno okrenuti trend, a priliku za to imamo u subotu protiv Southamptona."

FOTO: EPA/NEIL HALL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!