Košarka

Westbrook: 'Ne znam koji je problem Vogel imao sa mnom, nismo se povezali'

Matej Kačan • utorak, 12.04.2022.
Westbrook: 'Ne znam koji je problem Vogel imao sa mnom, nismo se povezali'
Foto: EPA

Bek LA Lakersa, često kritizirani Russell Westbrook na završnom je intervjuu kazao kako nikad nije kliknuo s Frankom Vogelom i da ne zna koji je trener imao problem s njim...

LA Lakersi u ponedjeljak su donijeli brzu odluku i nakon slabe sezone otpustili su Franaka Vogela, a na izlaznom intervjuu sezone Russell Westbrook iskreno je progovorio o svojim mukama oko uklapanja u momčad. Između ostalog potvrdio je da on i trener nikad nisu kliknuli.

"Iskreno, nije to bilo baš sretno jer nikad prije u karijeri nisam imao problem s bilo kojim trenerom. Nisam siguran koji je bio njegov problem sa mnom niti zašto, ne mogu dati razlog zašto se nismo povezali", iskren je bio Westbrook.

Cijelu sezonu činilo se da se Westbrook stilom igre nije uklopio u Lakerse. James i Davis govorili su da je ključ pustiti Russella da igra svoju igru i bude "onaj Westbrook", ali nije uspjelo.

"Čim sam došao, moja sposobnost da radim ono što radim inače za momčad i franšizu nije dobila niti pravu šansu. Da, James i Davis su to rekli, ali nažalost nije ispalo tako. Kombinacija je to pozicija na terenu, uklapanja i izazova, metode pokušaja i pogrešaka. Pokušavali smo shvatiti kako zajedno igrati na parketu i kako najbolje iskoristiti svoje kvalitete. Jednostavan razlog", ocijenio je.

Još se ne zna hoće li Westbrook ostati, ima opciju aktivirati još jednu godinu ugovora ili izaći na tržište slobodnih igrača. Lakersi se nisu obvezali dati "trojki" još jedan pokušaj zajedno pa možda uslijedi i razmjena ako Westbrook odluči aktivirati godinu vrijednu 47 milijuna dolara.

"Donijet ću odluku. Zato se i zove 'igračka opcija'", rekao je o planovima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!