Nogomet

Salahu se ispunila želja i odmah je poslao poruku: 'Treba riješiti neraščišćene račune'

HINA, Mihaela Bradovski • četvrtak, 05.05.2022.
Salahu se ispunila želja i odmah je poslao poruku: 'Treba riješiti neraščišćene račune'
Foto: EPA

Nogometašu Liverpoola Mohamedu Salahu ispunila se želja te će njegova momčad u finalu ovosezonske Lige prvaka igrati u Parizu protiv madridskog Reala 28. svibnja...

Dan nakon što je Liverpool prošao Villarreal u polufinalu, a upravo se očekivala uzvratna utakmica Real Madrida i Manchester Cityja, napadač Liverpoola je poručio kako želi "Real u finalu, iako su sve utakmice Liverpoola i Cityja sjajne i zanimljive."

Salaha još uvijek boli finalna utakmica Lige prvaka 2018. godine iz Kijeva kada je Real pobijedio 3:1 ponajviše zahvaljujući neshvatljivim kiksevima tadašnjeg golmana engleskog kluba Kariusa.

Na tom susretu Salah je morao napustiti travnjak već u 30. minuti nakon grubog starta Sergija Ramosa na njemu.

"Sada je došlo vrijeme da se riješe neki neraščišćeni računi", poručio je Salah nakon što je postalo poznato s kim će igrati njegov Liverpool.

Inače, prošle sezone također su međusobno igrali Real i Liverpool. Tada, u četvrtfinalu, Madriđani su također bili bolji te su slavili s ukupnih 3:1.

Nakon poraza od Reala u finalu 2018. godine Liverpool je osvojio jedan naslov pobjednika Lige prvaka i to odmah godinu dana kasnije kada je u engleskom finalu bio bolji od Tottenhama s 2:0. Salah je tada postigao prvi pogodak na utakmici.

FOTO: EPA/PETER POWELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!