Košarka

Hezonja demantirao dogovor s Realom: 'Nisam razgovarao niti pregovarao o sljedećoj sezoni'

Branimir Korać • srijeda, 25.05.2022.
Hezonja demantirao dogovor s Realom: 'Nisam razgovarao niti pregovarao o sljedećoj sezoni'
Foto: Marin Sušić

Nakon što su španjolski mediji predstavili kao gotovu stvar dolazak Marija Hezonje u Real Madrid, hrvatski reprezentativac sve je to demantirao...

Mario Hezonja nije sve dogovorio s madridskim Realom kao što su to prenijeli španjolski mediji. Hezonja je sve demantairao u razgovoru za službenu stranicu Uniksa.

"Osobno nisam ni s kim razgovarao. Znao sam za takve glasine nakon naše eliminacije iz Eurolige. Činilo se da je više klubova, uključujući sudionike Final Foura, pokazalo interes da me potpiše za ostatak sezone ili za sljedeću sezonu. Moji predstavnici mi nikada nisu govorili o drugim ponudama jer su razumjeli kako preferiram ostati sa suigračima i stožerom", istaknuo je Hezonja i dodao: "Sretan sam što sam ostao, jer sam jako želio osvojiti VTB ligu i završiti sezonu u Kazanu."

Hezonja je zahvalan Uniksu i još ne zna što će odlučiti tijekom ljeta.

"Uniks mi je dao puno, ove sezone sam bio lider momčadi. Stoga, kao vođa, nisam mogao samo tako napustiti klub. Vidjet ćemo što će biti na ljeto. Nisam ni s kim pregovarao i potpuno sam fokusiran na seriju protiv Lokomotiv Kubana."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!