Nogomet

Di Maria odlazi u reprezentativnu mirovinu nakon SP-a

Matej Kačan • utorak, 31.05.2022.
Di Maria odlazi u reprezentativnu mirovinu nakon SP-a
Foto: Davor Sajko

Iskusni argentinski krilni igrač Angel Di Maria objavio je u ponedjeljak kako odlazi u reprezentativnu mirovinu nakon Svjetskog prvenstva u Kataru...

Argentinski krilni napadač i donedavni igrač PSG-a Angel Di Maria u 2022. imat će godinu velikih promjena. Osim isteka ugovora s PSG-om s kojim se već i pozdravio, nakon SP-a slijedi reprezentativna mirovina.

34-godišnji Argentinac već duže, od osvajanja Copa Americe najavljuje da bi nakon Katara to moglo biti to što se tiče nacionalnog dresa, a sad je to i službeno objavio.

"Nakon ovog Svjetskog prvenstva bit će vrijeme za odlazak. Mnogo je igrača na međunarodnoj sceni koji malo po malo napreduju i pokazat će da su na toj razini", rekao je Di Maria u objavi u ponedjeljak.

Di Maria je za Argentinu odigrao 121 utakmicu uz 24 gola, a jedini trofej mu je Copa America, nakon koje je govorio da je postigao sve i da bi bilo "pomalo sebično nastaviti u reprezentaciji nakon toliko godina i postizanja uspjeha koji sam želio."

Osim toga, Di Maria uskoro treba izabrati i objaviti svoj novi klub nakon sedam godina u PSG-u. Najčešće se spominje odlazak u Serie A, gdje je navodno zainteresiran Juventus.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!