Ostali sportovi

Hrvatski odbojkaši traže pobjedu protiv vrlo neugodne Španjolske

Sportnet • utorak, 31.05.2022.
Hrvatski odbojkaši traže pobjedu protiv vrlo neugodne Španjolske

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija nastavlja s utakmicama Zlatne europske lige...

Nakon dva poraza od Ukrajine te pobjede protiv Danske, Hrvatska se nada dobrom rezultatu protiv Španjolske.

"Prva tri tjedna okupljanja reprezentacije prošla su u znaku prilagodbe na novog izbornika Cedrica Enarda i stručnog stožera na momčad. Ove sezone došlo je do promjene i u igračkom kadru, nekih iskusnih igrača poput bivšeg kapetana Žukouskog više nema te se na to moramo priviknuti. Od ove sezone odogovornost leži na mlađim igračima koji svojim žarom i htijenjem to mogu nadomjestiti. Adaptacija na novi sustav igre nije laka, no neki pomaci se vide u ova tri tjedna. Veliki broj pripremnih utakmica s reprezentacijama Slovenije i Srbije pomogle su nam u implementaciji rada novog sustava trenera. Očekuje nas radno ljeto s četiri natjecanja, mislim da su dobra podloga za napredak i ostvarivanje glavnog cilja, a to je odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine", izjavio je reprezentativac Kruno Nikačević.

Odbojkaši sljedeću utakmicu igraju sutra, 1. lipnja u 19:30 sati u Areni Varaždin protiv Španjolske.

"Protivnik je kvalitetan i zavrjeđuje naše poštovanje zato moramo ući u utakmicu maksimalno koncentrirani. Trenutno stanje u ekipi je fenomenalno, odrađujemo zadnje pripreme za utakmicu", izjavio je reprezentativac Hrvoje Pervan i dodao: "Pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže nas na utakmici u Areni Varaždin!"

Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja. Sve utakmice hrvatskih odbojkaških reprezentacija u Zlatnoj europskoj ligi u izravnom su prijenosu na Sportskoj TV.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.hr i na blagajni Arene Varaždin na dan utakmica po cijeni od 50.00 kn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!