Ostali sportovi

Hrvatski odbojkaši traže pobjedu protiv vrlo neugodne Španjolske

Sportnet • utorak, 31.05.2022.
Hrvatski odbojkaši traže pobjedu protiv vrlo neugodne Španjolske

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija nastavlja s utakmicama Zlatne europske lige...

Nakon dva poraza od Ukrajine te pobjede protiv Danske, Hrvatska se nada dobrom rezultatu protiv Španjolske.

"Prva tri tjedna okupljanja reprezentacije prošla su u znaku prilagodbe na novog izbornika Cedrica Enarda i stručnog stožera na momčad. Ove sezone došlo je do promjene i u igračkom kadru, nekih iskusnih igrača poput bivšeg kapetana Žukouskog više nema te se na to moramo priviknuti. Od ove sezone odogovornost leži na mlađim igračima koji svojim žarom i htijenjem to mogu nadomjestiti. Adaptacija na novi sustav igre nije laka, no neki pomaci se vide u ova tri tjedna. Veliki broj pripremnih utakmica s reprezentacijama Slovenije i Srbije pomogle su nam u implementaciji rada novog sustava trenera. Očekuje nas radno ljeto s četiri natjecanja, mislim da su dobra podloga za napredak i ostvarivanje glavnog cilja, a to je odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine", izjavio je reprezentativac Kruno Nikačević.

Odbojkaši sljedeću utakmicu igraju sutra, 1. lipnja u 19:30 sati u Areni Varaždin protiv Španjolske.

"Protivnik je kvalitetan i zavrjeđuje naše poštovanje zato moramo ući u utakmicu maksimalno koncentrirani. Trenutno stanje u ekipi je fenomenalno, odrađujemo zadnje pripreme za utakmicu", izjavio je reprezentativac Hrvoje Pervan i dodao: "Pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu i podrže nas na utakmici u Areni Varaždin!"

Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja. Sve utakmice hrvatskih odbojkaških reprezentacija u Zlatnoj europskoj ligi u izravnom su prijenosu na Sportskoj TV.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.hr i na blagajni Arene Varaždin na dan utakmica po cijeni od 50.00 kn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!