Ostali sportovi

Hrvatski odbojkaši u Oviedu hvataju tri boda protiv Španjolske

Sportnet, Branimir Korać • petak, 03.06.2022.
Hrvatski odbojkaši u Oviedu hvataju tri boda protiv Španjolske

Hrvatska muška odbojkaška reprezentacija nastavlja s utakmicama Zlatne europske lige, slijedi novi susret sa Španjolskom...

Nakon lošeg ulaska u natjecanje, Hrvatska hvata formu te se nada kako bi mogla ponovno pobijediti Španjolsku i povezati treću pobjedu u nizu.

"Stigli smo u Oviedo, put nam nije bio naporan tako da mislim da umora nema. Sutra nas čeka tijesna utakmica protiv Španjolske, ne trebamo se previše opterećivati rezultatom jer na našu sreću već jesmo na Final fouru. Najbitnije je da gledamo našu igru i taktičke zamisli koje nam je odredio izbornik. Španjolska je jedna od momčadi koja nas čeka u grupi na Mediteranskim igrama tako da je dobro da ih što više proučimo kako bi se mogli što bolje spremiti. Sutra očekujemo pobjedu i odlazak iz Španjolske sa sva tri boda", izjavio je reprezentativac Ivan Zeljković.

Odbojkaši sljedeću utakmicu igraju 8. lipnja u 18:00 sati protiv Danske.

"Nakon dvije pobjede za redom, držimo drugo mjesto u grupi. Došli smo u Španjolsku i očekujemo dobru igru, nadam se još jednoj pobjedi protiv Španjolaca. Najbitnije je da odigramo dobru utakmicu i da budemo svi zdravi kako bi spremni dočekali Final four", izjavio je Marko Sedlaček.

Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja. Sve utakmice hrvatskih odbojkaških reprezentacija u Zlatnoj europskoj ligi u izravnom su prijenosu na Sportskoj TV.

Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventim.hr i na blagajni Arene Varaždin na dan utakmica po cijeni od 50,00 kn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!