Nogomet

Službeno: Luka Modrić stavio je potpis na ugovor s Real Madridom!

Branimir Korać • srijeda, 08.06.2022.
Službeno: Luka Modrić stavio je potpis na ugovor s Real Madridom!
Foto: EPA

Stigla je i službena potvrda, Luka Modrić stavio je potpis na ugovor s Real Madridom u trajanju do ljeta 2023. godine. Madridski klub potvrdio je potpis ugovora...

Ono što je prije nekog vremena potpuno usuglašeno, sada je postalo i službeno. Luka Modrić stavio je potpis na produženje ugovora s madridskim Realom do ljeta 2023. godine.

Modrićeve sjajne igre u protekloj sezoni uz njegovu veliku želju za ostankom, zaslužni su za to što je ovo bio jednostavan posao i što nije bilo nekih velikih natezanja u pregovorima. Spominjali su se još neki klubovi kao zainteresirani za Modrićevo dovođenje, ali njegova želja od početka je bila ostanak u Realu.

U Madridu su tako danas priredili svečanost na kojoj je Modrić u društvu predsjednika Florentina Pereza stavio potpis na ugovor i tako potvrdio ostanak u dresu Kraljevskog kluba i sljedeće sezone.

Sve se ovo dogodilo između dva nastupa hrvatske reprezentacije u Ligi nacija, Modrić je nakratko napustio reprezentativni tabor i zaputio se prema Madridu, ali očekuje se njegovo priključenje u Danskoj.

"Jako sam sretan i ponosan što nastavljam još barem jednu sezonu u dresu Real Madrida. I dalje ću davati sve od sebe za ovaj klub, hvala vam svima na podršci i ljubavi. Hala Madrid", poručio je Luka nakon potpisa.

Inače, Madriđani i dalje traže i dovode igrače koji bi trebali s vremenom zamijeniti današnju iskusnu veznu liniju, već je tu Eduardo Camavinga, a sada je stigao i Aurelien Tchouameni.

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!